Księgarnia internetowa, ebooki.  E-booki do pobrania online w formie pliku Kindle MOBI, EPUB i PDF.
Menu
Strona głównaKsiążki drukowaneHistoriaROK 1989 KONIEC SPOŁECZEŃSTWA NIEOBYWATELSKIEGO TW
SEKRETY PIERŚCIENIA ATLANTÓW
Szybki podgląd
18,76 zł
HECA NIE Z TEJ ZIEMI
Szybki podgląd
18,48 zł
MÓJ OCEAN NIESPOKOJNY
Szybki podgląd
20,90 zł
LUBIEWO WYD. V
Szybki podgląd
27,62 zł
HOTELARSTWO USŁUGI EKSPLOATACJA ZARZĄDZANIE
Szybki podgląd
42,76 zł
CÓRKA REMBRANDTA
Szybki podgląd
9,43 zł
ILUSTROWANY SŁOWNIK POLSKO-ANGIELSKI TW
Szybki podgląd
11,42 zł
CIASTA DOMOWE NAJLEPSZE PRZEPISY TW
Szybki podgląd
38,00 zł
OCZKO W GŁOWIE TATUSIA TW
Szybki podgląd
56,19 zł
KORESPONDENCJA MIŁOSNA Z ANTOINETTE DE WATTEVILLE 1928-1937
Szybki podgląd
34,29 zł
KUCHNIA HAUTE COUTURE
Szybki podgląd
38,00 zł
MAKIJAŻ BEZ TAJEMNIC
Szybki podgląd
66,57 zł
DIANA MOJA HISTORIA
Szybki podgląd
28,38 zł
BIEC ALBO UMRZEĆ
Szybki podgląd
38,00 zł
PAN OD SEKSU TW
Szybki podgląd
30,00 zł

ROK 1989 KONIEC SPOŁECZEŃSTWA NIEOBYWATELSKIEGO TW

31,33 zł

Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (18 szt.)
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

Dwadzieścia lat temu doszło do Jesieni Ludów. Na podstawie trzech różnych rodzajów rewolucji – w Polsce, NRD i Rumunii, gdzie polała się krew – książka analizuje mechanizmy ostatecznego upadku komunistycznych władz. Autorzy udowadniają tezę, że tzw. społeczeństwa obywatelskie nie mogły obalić socjalizmu dlatego, że w naszych krajach po prostu nie istniały. To raczej komuniści sami doprowadzili się do upadku nieudolnymi rządami.
ISBN 978-83-247-1541-1
Autor STEPHEN KOTKIN, JAN GROSS
Wydawca Świat Książki
Okładka twarda
Ilość stron 176
Wymiary 14,5 x 20,5 cm
Rok wydania 2009

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
 
Zobacz także:
...jest pusty

Powiadomienia

ROK 1989 KONIEC SPOŁECZEŃSTWA NIEOBYWATELSKIEGO TW

Przejdź do panelu Kreator
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.